0472 92 34 94
  Kwalestraat 54, 9420 Erpe-Mere

Osteopathie


55.00 EUR per behandeling


Betaling
Er wordt per behandeling afgerekend, cash of met smartphone (Payconiq-Bancontact of app van jouw bank).

Afspraak annuleren
Gelieve ons minstens 24 uur op voorhand te verwittigen indien u de afspraak niet kan nakomen. Dit kan zowel telefonisch als via mail. Indien u een afspraak online gemaakt hebt kan u klikken op de link in de bevestigingsmail waardoor de afspraak automatisch geannuleerd wordt. 
Wanneer u de afspraak niet nakomt of te laat annuleert dan zien we ons genoodzaakt de voorziene tijd in rekening te brengen.

Wat is een osteopaat D.O.?
D.O. staat voor diploma in de osteopathie. Dit betekent dat de osteopaat de opleiding met succes volledig doorlopen heeft en een thesis verdedigd heeft voor een internationale jury.

Voordelen osteopaat D.O.?
Een behandeling bij een osteopaat D.O. zorgt er voor dat u recht heeft op een gedeeltelijke terugbetaling van de mutualiteit. De terugbetaling is afhankelijk van de mutualiteit waarbij u aangesloten bent. Gemiddeld bedraagt dit 10 euro per behandeling met een maximum van 50 euro per kalenderjaar. U kan dit navragen bij uw mutualiteit.
Is uw behandeling ten gevolge van een ziekenhuisopname zoals operatie, bevalling of keizersnede? Dan ontvangt u mogelijks een volledige of gedeeltelijke terugbetaling via uw hospitalisatieverzekering. Deze informatie kan u navragen bij uw verzekering.

 

 

Om je beter van dienst te zijn maakt deze site gebruik van cookies. Door gebruik te maken van deze website of door akkoord te selecteren stem je in met het gebruik van cookies.
Meer informatie Akkoord